zaterdag 4 juni 2016

Schoolreis + mijn papa is een superheld!

Schoolreis + thema mijn papa is een superheld!

Maandag gingen we op schoolreis naar een binnenspeeltuin. We hadden erg veel geluk dat we voor een binnenspeeltuin hadden gekozen want het bleef maar regenen, de hele dag door!
We hebben ons erg goed geamuseerd, lekkere frietjes gegeten en als slot een heerlijk ijsje.Op de terugweg naar huis was het wel erg stil op de bus! :)

Het was een leuke dag geweest.
Maandag was ook Tom jarig, hiep hiep hoera!


De andere dagen van de week ging het over onze papa's. Want het feest voor papa komt er bijnaaaa aan.
We gingen eens kijken naar wat onze papa's nu allemaal zo goed konden en eigenlijk...zijn ze wel echt onze grote superhelden!


Vrijdag was het generale repetitie voor het schoolfeest. Maar toen kregen we jammer genoeg het slechte nieuws dat het schoolfeest niet doorging omwille van het slechte weer.
We hebben onze generale repetitie wel laten doorgaan, zo konden we ons dansje eens tonen aan alle kinderen en juffen van de school.

 1 opmerking:

  1. Zo jammer van het schoolfeest!! Misschien een filmpje maken van het dansje en het hier posten? Kunnen wij ook eens zien ;-) de schoolreis leek idd een succes, heerlijk, al die slapende kindjes in de bus! Gelukkige verjaardag voor Tom, van Sia!

    BeantwoordenVerwijderen